Fluitend naar je werk

Actueel...

Rijksmedewerker krijgt subsidie voor loopbaanadvies

Rijksmedewerker krijgt subsidie voor loopbaanadvies
Geplaatst op: 15 april 2021

Iedere rijksmedewerker kan subsidie van maximaal 1.500 euro (exclusief btw) aanvragen door gebruik te maken van de Regeling Loopbaanadvies van het A+O fonds Rijk.

Lees verder...

Volg ons

twitterlinkedin


Werknemers

 

'Kies een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken.’

 

Dat klinkt prachtig, en wanneer past een baan bij je? Wanneer je:

  • doet waar je goed in bent
  • doet waar je plezier in hebt

 

Doen waar je goed in bent

Ieder mens heeft unieke talenten, kernkwaliteiten. Eigenschappen die tot het wezen (de kern) van een persoon behoren. Een kernkwaliteit is te herkennen aan iemands bijzondere vaardigheid waarover hijzelf zegt: 'dat kan toch iedereen'. Om te doen waar je goed in bent is het van belang dat je weet waar je goed in bent en hoe je je talenten effectief in kunt zetten.

 

Doen waar je plezier in hebt

Mensen willen doen wat ze leuk vinden, waar ze energie van krijgen. Je hebt plezier in je werk wanneer je je erop verheugt om naar je werk te gaan. Om fluitend naar je werk te gaan is het belangrijk om je bewust te worden waar je energie van krijgt, keuzes te maken over je verdere loopbaan en verantwoordelijkheid te nemen voor die keuze, oftewel actie te ondernemen.

 

Wat er ook speelt, in essentie zoeken onze cliënten antwoorden op de volgende vijf vragen: 

 

  • Wie ben ik?    
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Waar vind ik dat?
  • Hoe kom ik daar?

 

Herkenbaar? Kijk bij 'Heroriëntatie op de loopbaan' ,'Loopbaancoaching' of 'Outplacement' hoe 'Fluitend naar je werk' je kan ondersteunen bij je loopbaanvragen. 

Of neem contact op via het contactformulier, telefoonnummer 06 11083126 of e-mail info@fluitendnaarjewerk.nl.  

 

 


 

 

'Voor mij was het vinden van een coach waarmee ik mijn punten wilde delen en aan te gaan iets waar ik veel tijd in gestoken heb. Dat heeft zich dubbel en dwars uitbetaald. Er was een voor mij prettige klik, het menselijke aspect vind ik hierin heel belangrijk. Daar had ik na het eerste telefoontje geen enkele twijfel meer over. Hier had ik een dik uur reizen wel voor over. Door mij het traject op mijn eigen manier te laten doorlopen voelde ik me vrij en gehoord om zo mijn doelen te bereiken. Ik heb het als een fijn en effectief traject ervaren. De menselijke benadering heb ik als heel prettig ervaren.

Het resultaat is dat ik mijn doelen lekker aan het toepassen ben en met veel vertrouwen de volgende uitdagingen aan ga.'

Joppe Janmaat

  

Copyright © Fluitend naar je werk 2022 Webdesign & CMS : DO IT-online