Fluitend naar je werk

Actueel...

8 signalen dat je perfectionisme begint te hinderen

8 signalen dat je perfectionisme begint te hinderen
Geplaatst op: 7 februari 2019

Perfectionisme is een eigenschap die we al op jonge leeftijd beginnen nastreven. Op school en op de werkvloer is het belangrijk om zo goed mogelijk te presteren. Maar niemand leert ons een balans te vinden, en zo kunnen we een punt bereiken waarop perfectionisme ons juist begint te hinderen.

Lees verder...
Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser
Geplaatst op: 4 januari 2019

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies.

Lees verder...

Volg ons

twitterlinkedin


Ontwikkeladvies 45+

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor werknemers vanaf 45 jaar om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Met dit persoonlijk ontwikkeladvies wil minister Koolmees 45-plussers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden en vooruit te kijken naar hoe zij gezond, met plezier en met succes aan het werk blijven tot aan hun pensioenleeftijd. Want een loopbaan is meer dan alleen geld verdienen.

 

Doel

Het doel van het Ontwikkeladvies is om werkenden bewust na te laten denken over hun werktoekomst, zodat de regie op de persoonlijke loopbaan toeneemt en er tijdig actie genomen kan worden om zich te ontwikkelen of een loopbaanswitch te maken.

 

Inhoud Ontwikkeladvies 

Het traject bestaat uit vier gesprekken waarin de volgende aspecten aan bod komen:

  • Situatieschets en bewustwording van de eigen situatie en toekomstperspectieven
  • Persoonsprofiel
  • Toekomstoriëntatie
  • Advies over financiële, persoonlijke en rechtspositionele consequenties.

Het traject wordt afgesloten met een persoonlijk Ontwikkelplan, waarin acties beschreven staan die jij kunt doen om met plezier te (blijven) werken.

 

Gratis ontwikkeladvies dankzij subsidie

Je krijgt je ontwikkeladvies als 45-plusser volledig vergoed wanneer je:

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

 

Voldoe je aan de voorwaarden? Meld je dan snel aan voor jouw ontwikkeladvies, Neem contact op via het contactformulier, via e-mail info@fluitendnaarjewerk.nl of bel 026 3614626. 'Fluitend naar je werk' regelt alles voor je rondom de subsidieaanvraag, daar heb je geen omkiijken naar.

Copyright © Fluitend naar je werk 2019 Webdesign & CMS : DO IT-online