Fluitend naar je werk

Actueel...

Vanaf volgende maand ontwikkeladviezen voor iedereen

Vanaf volgende maand ontwikkeladviezen voor iedereen
Geplaatst op: 7 juli 2020

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen mensen zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn.

Lees verder...
Fluitend naar je werk aangesloten bij Coachfinder

Fluitend naar je werk aangesloten bij Coachfinder
Geplaatst op: 5 juni 2020

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine

Lees verder...

Volg ons

twitterlinkedin 

'Roland is een zeer betrokken en kundige coach. Het lukt hem door zijn positieve en oprechte houding mij positief te stimuleren. 
Ik voel mij gesteund in mijn proces en voel mij hierdoor meer zeker om de nodige 
stappen tot betekenisvol ondernemer te zijn, te worden en te blijven.'

Tony de SchipperGratis persoonlijk ontwikkeladvies

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders.

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Die geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

 

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?

Het werkt heel eenvoudig!

  • Zoek onderaan deze pagina voor een loopbaanadviseur of loopbaanbedrijf.
  • Meld je telefonisch of per e-mail aan.
  • Maak een afspraak.

De loopbaanadviseur zorgt voor een intakegesprek en beantwoordt, samen met jou, een (online) vragenlijst. Het resultaat? Een ontwikkelplan op maat.

 

Hoe werkt het precies?

Tijdens een aantal gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

 

Vind een loopbaanadviseur

Iedereen kan zelf een loopbaanadviseur of loopbaanbedrijf benaderen. De keuze is aan jou. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat een loopbaanadviseur de juiste opleiding en voldoende werkervaring moet hebben.

Vraag van tevoren of de loopbaanadviseur of loopbaanbedrijf meedoet aan ‘NL Leert door’. Je kan bijvoorbeeld een geschikte loopbaanadviseur vinden via de zoekmachines op de volgende websites:

 

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches met een kwaliteitskeurmerk.

Career Management Institute (CMI). Met een CMI-certificering laat een loopbaanprofessional duidelijk zien dat hij of zij vakbekwaam is.

OVAL is de brancheorganisatie van loopbaanbedrijven met een kwaliteitskeurmerk.

 


 

 

 


 

   Roland Leenaarts

 

                           Roland Leenaarts

Copyright © Fluitend naar je werk 2020 Webdesign & CMS : DO IT-online