Fluitend naar je werk

Actueel...

Top 5 belangrijkste factoren voor werkplezier

Top 5 belangrijkste factoren voor werkplezier
Geplaatst op: 17 juli 2019

75% vindt een betrokken baas belangrijk, net als collega’s om mee te lachen en te balen.

Lees verder...
Volgens de wetenschap hebben gelukkige mensen 9 dingen gemeen

Volgens de wetenschap hebben gelukkige mensen 9 dingen gemeen
Geplaatst op: 17 juli 2019

We zijn over het algemeen best gelukkig, maar daar lijken we niet tevreden mee te zijn. We willen héél gelukkig worden. Daarom zijn tijdschriften als Happinez zo populair en bezoeken we massaal coaches en geluksgoeroes.

Lees verder...
UWV: groei aantal banen neemt flink af, maar krapte blijft

UWV: groei aantal banen neemt flink af, maar krapte blijft
Geplaatst op: 9 juni 2019

Het UWV verwacht dat het aantal nieuwe banen dat er de komende jaren bijkomt fors zal dalen. In de afgelopen twee jaar kwamen er 467.000 banen bij, dit jaar en volgend jaar zijn dat er volgens het UWV 309.000, een daling van 33%.

Lees verder...

Volg ons

twitterlinkedin


Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Fluitend naar je werk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

Fluitend naar je werk

Boogaardstraat 4, 6883 GK Velp

06-11083126 / 026-3614626

www.fluitendnaarjewerk.nl

info@fluitendnaarjewerk.nl

KvK 09147174

 

 

Verkrijgen van persoonsgegevens

Indien u gebruik maakt van onze diensten verstrekt u ons uw persoonsgegevens om u deze diensten te kunnen verlenen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een gesprek, via onze website, via email, telefonisch of op andere wijze. Ook kan het voorkomen dat wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van een begeleidingstraject.

 

Persoonsgegevens

Fluitend naar je werk verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

• NAW-gegevens

• Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers

• Geboortedatum en –plaats

• Geslacht

• Werkervaring

• Competenties en interessegebieden

• Gespreksverslagen

• Inhoud van communicatie

• IP-adres

• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door het invullen en versturen van het contactformulier op deze website, in correspondentie, tijdens gesprekken, per telefoon of face to face.

 

Doeleinden

Fluitend naar je werk verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

• Het uitvoeren van de overeenkomst;

• Het onderhouden van contact;

• Het bieden van een persoonlijk coachtraject;

• Het bieden van een trainings- of opleidingstraject;

• Een goede en efficiënte dienstverlening;

• Beheer van het cliëntenbestand;

• Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning;

• Verbetering van de dienstverlening;

• Rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers en de verbetering van de dienstverlening;

• Facturering;

• Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;

• Marketing en promotie van de dienstverlening;

• Nakoming van wettelijke verplichtingen;

• Het voeren van geschillen.

 

Waarop is de verwerking gebaseerd

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u met betrekking tot het coachings- trainings- en/of opleidingstraject. Ook kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het fiscaal recht.

 

Tevens verwerken wij persoonsgegevens voor de hieronder genoemde gerechtvaardigde belangen:

 

• De verbetering van onze diensten;

• De bescherming van de financiële belangen;

• Beveiliging en het beheer van onze systemen.

 

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

 

Verstrekking aan derden

In het kader van onze dienstverlening kunnen persoonsgegevens worden verstrekt aan derden. Voor de hiervoor genoemde doeleinden kan gebruik gemaakt worden van diensten van derden, zoals onze IT-leveranciers, testbureaus of andere derden die worden ingeschakeld bij een begeleidingstraject. Deze derden mogen uw persoonsgegevens ook slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Uw persoonsgegevens zouden ook verstrekt kunnen worden in het kader van een wettelijke verplichting of rechterlijk bevel.

 

Wij zullen uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

 

Doorgifte van uw gegevens buiten de EER

De EER is de Europese Economische Ruimte, bestaande uit de landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Uw persoonsgegevens kunnen buiten de EER worden verwerkt door onze cloudprovider (Apple iCloud) die gevestigd is in de USA. Apple houdt zich aan het CBPR-systeem (Cross Border Privacy Rules) van de APEC (Asia-Pacific Economic Cooperation). Het APEC CBPR-systeem biedt richtlijnen voor organisaties voor de bescherming van persoonlijke gegevens die worden uitgewisseld tussen deelnemende APEC-economieën.

 

Daarnaast kunnen uw gegevens door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

 

Hoe lang wij uw gegevens bewaren

Uw persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken.

 

Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat wij ons moeten houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

 

Cookies

Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen.

 

Uw rechten

U heeft het recht om ons een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

 

Ook kunt u ons verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

 

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar: info@fluitendnaarjewerk.nl.

 

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan door ons worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 12 juli 2018.

 

 

 

 

Copyright © Fluitend naar je werk 2019 Webdesign & CMS : DO IT-online