Fluitend naar je werk

Actueel...

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser
Geplaatst op: 4 januari 2019

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies.

Lees verder...
Iedereen wordt of wil een coach. Waarom?

Iedereen wordt of wil een coach. Waarom?
Geplaatst op: 21 december 2018

Nu.nl schreef begin december over de toename van het aantal coaches en waarom steeds meer mensen een coach willen of worden. Van ezelcoach tot executive hulpverlener: het aantal coaches dat je bijstaat bij problemen op het werk groeit alsmaar verder.

Lees verder...
Werkmoe? Dit zijn de slechtste excuses om niet van baan te veranderen

Werkmoe? Dit zijn de slechtste excuses om niet van baan te veranderen
Geplaatst op: 13 december 2018

We slijten veel uren op ons werk. Aangezien tijd kostbaar is en niet oneindig, zorg je er dus maar beter voor dat je je ook goed voelt op het werk. Jammer genoeg kan niet iedereen dat zeggen.

Lees verder...
De tien meest gemaakte sollicitatieblunders

De tien meest gemaakte sollicitatieblunders
Geplaatst op: 13 december 2018

“Het is niet echt mijn droombaan, maar ik zou het toch graag doen”, floepte ondergetekende er ooit per ongeluk uit op een sollicitatiegesprek. Solliciteren is gelukkig iets wat je kan leren. En je leert het best uit (andermans) fouten, toch? Dit zijn de tien meest voorkomende sollicitatieblunders.

Lees verder...

Volg ons

twitterlinkedin


Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Fluitend naar je werk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

Fluitend naar je werk

Boogaardstraat 4, 6883 GK Velp

06-11083126 / 026-3614626

www.fluitendnaarjewerk.nl

info@fluitendnaarjewerk.nl

KvK 09147174

 

 

Verkrijgen van persoonsgegevens

Indien u gebruik maakt van onze diensten verstrekt u ons uw persoonsgegevens om u deze diensten te kunnen verlenen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een gesprek, via onze website, via email, telefonisch of op andere wijze. Ook kan het voorkomen dat wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van een begeleidingstraject.

 

Persoonsgegevens

Fluitend naar je werk verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

• NAW-gegevens

• Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers

• Geboortedatum en –plaats

• Geslacht

• Werkervaring

• Competenties en interessegebieden

• Gespreksverslagen

• Inhoud van communicatie

• IP-adres

• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door het invullen en versturen van het contactformulier op deze website, in correspondentie, tijdens gesprekken, per telefoon of face to face.

 

Doeleinden

Fluitend naar je werk verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

• Het uitvoeren van de overeenkomst;

• Het onderhouden van contact;

• Het bieden van een persoonlijk coachtraject;

• Het bieden van een trainings- of opleidingstraject;

• Een goede en efficiënte dienstverlening;

• Beheer van het cliëntenbestand;

• Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning;

• Verbetering van de dienstverlening;

• Rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers en de verbetering van de dienstverlening;

• Facturering;

• Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;

• Marketing en promotie van de dienstverlening;

• Nakoming van wettelijke verplichtingen;

• Het voeren van geschillen.

 

Waarop is de verwerking gebaseerd

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u met betrekking tot het coachings- trainings- en/of opleidingstraject. Ook kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het fiscaal recht.

 

Tevens verwerken wij persoonsgegevens voor de hieronder genoemde gerechtvaardigde belangen:

 

• De verbetering van onze diensten;

• De bescherming van de financiële belangen;

• Beveiliging en het beheer van onze systemen.

 

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

 

Verstrekking aan derden

In het kader van onze dienstverlening kunnen persoonsgegevens worden verstrekt aan derden. Voor de hiervoor genoemde doeleinden kan gebruik gemaakt worden van diensten van derden, zoals onze IT-leveranciers, testbureaus of andere derden die worden ingeschakeld bij een begeleidingstraject. Deze derden mogen uw persoonsgegevens ook slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Uw persoonsgegevens zouden ook verstrekt kunnen worden in het kader van een wettelijke verplichting of rechterlijk bevel.

 

Wij zullen uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

 

Doorgifte van uw gegevens buiten de EER

De EER is de Europese Economische Ruimte, bestaande uit de landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Uw persoonsgegevens kunnen buiten de EER worden verwerkt door onze cloudprovider (Apple iCloud) die gevestigd is in de USA. Apple houdt zich aan het CBPR-systeem (Cross Border Privacy Rules) van de APEC (Asia-Pacific Economic Cooperation). Het APEC CBPR-systeem biedt richtlijnen voor organisaties voor de bescherming van persoonlijke gegevens die worden uitgewisseld tussen deelnemende APEC-economieën.

 

Daarnaast kunnen uw gegevens door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

 

Hoe lang wij uw gegevens bewaren

Uw persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken.

 

Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat wij ons moeten houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

 

Cookies

Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen.

 

Uw rechten

U heeft het recht om ons een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

 

Ook kunt u ons verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

 

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar: info@fluitendnaarjewerk.nl.

 

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan door ons worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 12 juli 2018.

 

 

 

 

Copyright © Fluitend naar je werk 2019 Webdesign & CMS : DO IT-online